Hoppa till innehåll

Nycirkus

Out of Chaos – Gravity and Other Myths

Ett av Australiens mest framgångsrika cirkuskompanier är tillbaka i Göteborg med en ny omtalad produktion. ”Out of chaos” är en unik och originell scenkonstupplevelse som på ett briljant sätt pekar på cirkusens förhållande till kaos och ordning.

”Out of chaos” är en unik och originell scenkonstupplevelse som på ett briljant sätt pekar på cirkusens förhållande till kaos och ordning.

Gravity and Other Myths, har nått världsomspännande framgångar sedan starten 2009. År 2019 gästade de Stora Teatern med Backbone. Nu kommer de tillbaka med Out of Chaos, en innovativ och humoristisk show som tänjer cirkusens gränser. I föreställningen varvas rå och explosiv akrobatik med effektfull ljud-, ljus- och scendesign som skapar en rik helhet och visar på varför Gravity and Other Myths är ett av Australiens mest spännande cirkuskompanier just nu.

Out of Chaos är en spektakulär föreställning som rör sig mellan ordning och kaos, och mellan de fysiska spänningar som driver mänskliga relationer. Det här är scenkonst du inte vill missa!

Presscitat:

A spectacular exploration of circus and its relationship to order and chaos in our lives.” – Limelight Magazine

Conceptually brilliant and sophisticatedly simple… circus with a big, pounding heart and an honest, earthy soul.” – In Daily

Imaginative, expressionistic, thrilling and aesthetically refined.” – Artshub

Presenteras med stöd av Riksteatern.