Hoppa till innehåll

Konsert

Patrik Isaksson

Två fantastiska konsertkvällar på Treetop Spa Hangout & Hotel.

Patrik Isaksson slog igenom 1998 med hiten “Du får göra som du vill” och det fanns folk som kallade honom veteran redan i början av 2000-talet. Den svenske sångaren, låtskrivaren, gitarristen och pianisten har många strängar på sin lyra. Senast vi hörde ifrån Patrik Isaksson på skiva var på ”No. 6”, 2011, och dessförinnan summerade han sitt första decennium som soloartist med “10 år: En snäll mans bekännelser”, men även om det varit tyst från Patrik ett tag har han varit långtifrån sysslolös.

Singlar senaste åren: ”slåss för oss”, ” håll mitt hjärta hårt”, ”Decembermånen”.

Det finns en inneboende dramatik i Patriks röst. En blandning av längtan och desperation, som gör att den lämpar sig väl för låtar som verkligen handlar om viktiga saker. Det behöver inte betyda att det behöver vara svåra ord och texter, men det finns alltid en nerv i sammanhanget. Tillbakablickar, en inre och yttre resa med lika delar stolthet och självrannsakan. “Allt finns i min historia”, som han sjunger.

En sak är säker. Patrik Isakssons musik berörs inte av tillfälliga trender och nycker. Där andra artister kan bli veckans sensation är det inte svårt att föreställa sig att hans album är del av en sångskatt som kommer att fortsätta att byggas under många år framöver.

Tider

Klockan 18.00 Insläpp matgäster.
Klockan 20.00 (cirka) Spelningen börjar. Beräknad spellängd 90 minuter inklusive paus.
Köper du en biljett inklusive SPA är spatiden 2,5 timme med ankomst från klockan 15.00.

Foto: Kotte Management