Hoppa till innehåll

Konsert

Queen Extravaganza

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turné för att fira Queens 50-årsjubileum! Söndag 27 februari är det dags för en spelning på Trädgår’n.

Queen Extravaganza som är producerat av Roger Taylor och Brian May har tidigare sålt slut flera konserter runt om i världen och nästa år gör de tre stopp i Sverige, bland annat på Trädgår’n i Göteborg!

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för sina turnéer runt om i världen och flertalet globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på de spektakulära showerna.

I början på nästa år startar deras turné i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och framföra ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90 minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen-klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.