Hoppa till innehåll

Show, Stand up

RAW Comedy Club

Sommaren 2024 åker RAW comedy club ut på sin första riktiga sommarturné på över 15 år och besöker ett antal utvalda sommarpärlor i Sverige!

Özz Nûjen

Han är en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade komiker. I 25 år har han underhållit på standupscenen, där han med sin otroliga energi och improvisationsförmåga alltid lämnar publiken med träningsvärk i magen! Det gör honom till en självklar favorit på RAW! Förutom att han blivit utsedd till årets manliga komiker så syns och hörs han ofta i både radio och TV, han har stått på Dramaten och är just nu aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarscuccé “Flykten till Östermalm”.

Mårten Andersson

Mårten är en Grammynominerad och flerfaldigt prisbelönt komiker. Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standupkomiker i över 20 år och är just nu aktuell med den kritikerrosade, flerfaldigt utsålda, galna publiksuccén Mårten Cvetkovic som setts av över 25 000 människor.

Thanos Fotas

Thanos har något alla komiker vill ha men som vissa bara föds med – funny bones! Nominerad till årets manliga komiker 2023! Han blev dessutom “Zucchini-Turken” med hela svenska folket när han lurade SVT! Du har säkerligen sett honom i humorserien Laxbralla samt i hyllade programmet IFS – invandrare för svenskar. Han är en självklar del av den svenska komikerscenen och fångar publiken med sin närvaro och smarta humor!

Elina Du Rietz

Elina Du Rietz är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong två av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!

Restaurang Live

Trädgår’ns restaurang inför alla konsertkvällar! – Matbiljett bokas via Caspeco, se nedan.

Boka

Kika gärna på vår meny nedan:

Meny