Hoppa till innehåll

stand-up klubb

RAW på turné Göteborg

RAW ger sig ut på turné igen och besöker Trädgår’n !

Efter den rikstäckande succéturnén 2018 är det åter dags för Sveriges största stand-up klubb RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turné. Denna gång med fler turnédatum än någonsin tidigare. Värd för föreställningarna är självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

På scen

Messiah Hallberg
En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men också vinnare av “Årets manliga komiker” på Svenska standupgalan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap” samt “Parlamentet” och ”Finaste familjen” på TV4.

Mårten Andersson
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Just nu aktuell med RAW comedy podden.

Petrina Solange
Stjärna både som ståuppare, som rolig programledare i P3 och som poddare. RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge. 2020 utsågs hon för tredje året i rad till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan! Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

Matilda Wildmark
Mycket roligt framtidslöfte från den nya generationen komiker. Baserad i Göteborg har Matilda snabbt gjort sig ett namn på scener över hela landet. Nu är det äntligen dags för hennes premiär på RAW på turné.