Hoppa till innehåll

Tre-dagars-festival som firar hav och sommar

Shake it by the Sea

En havsfestival med dagsfest, beachvolleyturnering, teater och musik på Hovås Kallbadhus.

Ta med familj, vänner eller varför inte kollegor och njut av ett avslappnat häng i fantastisk miljö precis vid havet i södra Göteborg!

8 juli

Romeo och Julia – en svindlande och tidlös kärlekshistoria baserad på Shakespeares verk! En fartfylld enaktare full av improvisation och en stor dos publikkontakt. Ta med egen picknick eller handla på plats. Köp din biljett före 1 juli så inkluderar den en dryckesbiljett att använda i baren. Barn under 18 går in gratis i vuxens sällskap men behöver ha en biljett att registrera.

9 juli

Dagsfest med två av stans bästa DJs, beachvolleyboll-turnering och skönt strandhäng. Vill du tävla? Anmäla ditt lag till turneringen via shakeitbythesea@gmail.com. Begränsat antal lag så först till kvarn gäller. Köp din biljett före 1 juli så inkluderar den en dryckesbiljett att använda i baren.

10 juli

Härlig familjedag med extra allt. Lekaktiviteter, Club Bingo med Improverket och proffsiga musikalartister som sjunger och gör ett Disneyquiz! Köp din biljett före 1 juli så inkluderar den en glass från kiosken. Barn under 18 går in gratis i vuxens sällskap men behöver ha en biljett att registrera. Och du! Det går lika bra att komma utan familj, men varför inte ta med några vänner?

3 dagarspass

Tre dagars festival där vi firar havet och sommaren! Inled fredagen med kärlek och romantik med Romeo & Julia, samla sedan vännerna till beachvolley och dagsfest på lördagen. På söndagen blir det familjeaktiviteter, Club Bingo och uppträdande av musikalartister som bjuder på ett Disneyquiz!