Hoppa till innehåll

Sommarscen vid verandan

Sommarlive på Kajskjul 8

I sommar kan du njuta av skön sång från Timo Räisänen, Stefan Andersson och Daniel Lemma på den lilla scenen. Det blir i ett lättsamt, tight och nära format.

Kom och se Stefan, Timo och Daniel på Kajskjul 8:as sommarscen vid verandan. Det blir spelningar i ett tätt, lättsamt och nära format. De bjuder på härlig skönsång med sina och era favoritlåtar! Kvällen börjar med en vällagad två-rätters middag. Missa inte dessa magiska tillfällen!

Timo Räisänen 22 juli och 12 augusti

Det blir en avskalad och intim spelning med Timos karismatiska närvaro på scen. Förutom hits från den egna gedigna låtkatalogen bjuder han på tolkningar av Gärdestad där han med sina personliga låtarrangemang ger nytt liv, och inte så sällan helt nya perspektiv, åt några av våra allra mest älskade sånger. En kväll med många känslor och starka musikaliska uttryck med landets okrönte indiekung.

Stefan Andersson 29 juli, 4, 7, 11 och augusti

Det blir en sommarblandning av låtar ur hela Stefans repertoar. Vi får höra några av de äldre hitsen i avskalad tappning och göra musikaliska nedslag i vår historia, med fokus på Västkusten. Ett urval från Stefans historiska föreställningar, Marstrandsfånge No 90 Kleist, Skeppsråttan, Teaterkungen, Made in China och Flygblad över Berlin. Stefan syr ihop kvällen med musik, humor, känslor och berättelser. Både från sitt eget liv och från de som levde här för länge sedan.

Daniel Lemma 5 augusti

Det blir en intim och avskalad spelning med både gammalt och nytt material. Daniel och hans gitarr bjuder på minimalistisk och kärnfull musik. Hans karakteristiska röst med lätt vibrato och rytmisk punsch kommer väl till pass i detta nära och lilla format.