Hoppa till innehåll

Specialvarvet för dig med funktionsvariation

Specialvarvet

Specialvarvet är ett lopp för dig med funktionsvariation. Det finns två banor att välja på 3,3 kilometer och 2,1 kilometer. Alla, oavsett ålder kan vara med.

Årets gladaste lopp!

Specialvarvet är ett lopp med fokus på glädje och delaktighet där alla som deltar vinner första pris. Varvet har blivit den stora höjdpunkten under året för många barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariationer. Stämningen är magisk med skrattande och leende människor som fyller Slottsskogen.

När uppvärmningen drar igång börjar partyt på riktigt. Uppvärmningsdans, allsång och klapp. När startskottet ljuder promenerar, springer eller rullar deltagaren fram efter sin egen förmåga och förutsättning, ofta tillsammans med en ledsagare. Höjdpunkten för många är att få uppleva den mäktiga målgången på anrika Slottsskogsvallen. Tillsammans skapas minnen för livet.

Två spännande banor

Du som springer Specialvarvet startar vid Björngårdsvillan inne i Slottsskogen och kan välja mellan två banor. Den röda banan är 3,3 kilometer lång och den blå banan 2,1 kilometer.

Båda banorna går i vackra Slottsskogen och avslutas genom Göteborgsvarvetmålet inne på Slottskogssvallen. Väl i mål väntar en välförtjänt medalj och andra överraskningar.

Startgrupper:
Bana och starttid

  • Röd bana (3,3 kilometer) klockan 11.00
  • Blå bana start 1 (2,1 kilometer) klockan 11.30
  • Blå bana start 2 (2,1 kilometer) klockan 11.45

    Anmälan.