Hoppa till innehåll

Julkonsert

Sprakande julkonsert med Carola

Carola firar 40 år som artist och bjuder in till en exklusiv julkonsert.

Under året har Carola firat sina 40 år som artist med konceptet ”Carola 4 Faces” där hon har hyllat de musikstilar hon älskar allra mest: Pop, Rock, Gospel och Musikal. Jubileumsåret avslutas på topp när ”Carolas Gospel-Jul” intar Scandinavium i Göteborg med en sprakande julkonsert i arenaformat. Det väntas sann julstämning och en folkfest fylld med glädje och glöd. 

Tillsammans med Magnus Spångbergs orkester och gospelsångare kommer juldrottningen av Sverige ge några av sina mest älskade julsånger. ”Himlen i min famn”, ”Nu tändas tusen juleljus”, ”O Come, All Ye Faithful”, ”Let’s Sing (It’s Christmas Time)”, ”Oh, Happy Day”, ”My Tribute (To God Be The Glory)”, ”Love Theory” och ”Amen” för att nämna några.

– Min vision för julkonserten är att inte bara själv få glöda & njuta av julmusikens innerlighet från scen utan att få hela publiken att sjunga med i sångerna så att vi blir till en stor kör där alla känner sig sedda och delaktiga. Jag önskar även uppmuntra publiken att ta med sig en liten julklapp till familjer i Ukraina som samlas in på plats via organisationen Operation aid, säger Carola.

Biljettsläpp klockan 10.00 den 4 september.

Carola Gospel-Jul