Hoppa till innehåll

Konsert

Tomas Ledin

Konsert i Trädgårdsföreningen.

Sommaren 2022 intar Tomas Ledin scenen i Trädgårdsföreningen. Lördagen den 13 Augusti. Från klockan 18.00 öppnar huvudentrén till Parken vid Södra vägen samt Trädgårn’s entré öppnar klockan 18:00 för dig som har köpt biljett och är över 18 år. Det kommer att finnas mat och dryck att tillgå både inom konsertområdet och på Trädgår’ns uteservering.

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Biljetterna sålde slut på rekordtid, men nu en tröst till alla i Sverige, Finland och Norge som blev utan biljett. I sommar blir det stor turné – och alla klassiska hits är att vänta!

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

Kära publik, Våra planerade konserter i sommar flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Jag hoppas verkligen att vi ses då … i en nådens sommarkväll! Ta hand om varandra.” /Tomas Ledin.

Välkomna önskar Nöjet Konsert.