Hoppa till innehåll

Fotbollsturnering i världsklass

UEFA Women’s Champions League Final 2021

En av fotbollsvärldens mest prestigefulla matcher spelas på Gamla Ullevi.

Upplev intensitet, passion och kreativitet i världsklass när Europas bästa klubblag ska krönas i Göteborg!

UEFA Champions League är den största turneringen för klubblag i Europa, och i finalen koras Europas bästa lag i en direkt avgörande match. Detta är första gången någonsin som Sverige är värd för en Champions League-final.

Vilka lag som spelar i finalen kommer stå klart efter semifinalerna som går i början av maj, men räkna med fotboll på allra högsta nivå. Vi håller givetvis tummarna för att matchen kan spelas inför publik så att vi kan uppleva spänningen och magin tillsammans från läktaren.

I samband med evenemanget i Göteborg görs också ett antal insatser för att ge kraft och energi till den lokala fotbollsrörelsen, med särskild fokus på flickor och kvinnor. UEFA Women’s Champions League Final är en del i Svenska Fotbollförbundets och destinationen Göteborgs långsiktiga strategi att använda evenemang för att bidra till ett välmående samhälle inom hälsa och jämlikhet.

Med anledning av Covid-19 går det inte att i nuläget säga något om biljetter. Information om eventuellt biljettsläpp kommer publiceras senare.

Läs mer om turneringen på UEFA.com/womenschampionsleague.

UEFA Women’s Champions League Final arrangeras av Göteborgs Stad via dess bolag Göteborg & Co och Got Event, i nära samverkan med Svenska Fotbollförbundet och Göteborgs Fotbollförbund.