Hoppa till innehåll

Konsert i Trädgårdsföreningen

Veronica Maggio + Mares

Konsert i Trädgårdsföreningen.

Veronica Maggio och Mares intar scenen i Trädgårdsföreningen och från klockan 18.00 öppnar huvudentrén till parken vid Södra vägen.

Veronica Maggio

Förra året släppte Sveriges livedrottning Veronica Maggio albumet Fiender är tråkigt och genomförde en omfattande turné. Turnén inledde hon med att ta över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare gjorts i modern tid. Under de tre magiska kvällarna kom det hela 51 000 människor vilket är nytt publikrekord för Grönan. I vår befinner sig Veronica i Norge på turné och i sommar intar hon ett antal väl utvalda sommarscener runt om i Sverige.

Mares

En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om kompisgänget från Uppsala. Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av. Det efterlängtade debutalbumet Sunnanvind (2019) befäste Mares position som ett av Sveriges just nu mest framstående band.

Även dessa boys kommer till Trädgårdsföreningen den 9 juli.

Trädgår’ns entré öppnar klockan 18.00 för dig som har köpt biljett och är över 18 år. Det kommer finnas mat och dryck att tillgå både inom konsertområdet och på Trädgår’ns uteservering. Start cirka klockan 19.30. Välkomna önskar arrangör Nöjet Konsert samt Trädgår’n.