Hoppa till innehåll

Konsert i Trädgårdsföreningen

Veronica Maggio + Mares

Konsert i Trädgårdsföreningen.

Veronica Maggio och Mares intar scenen i Trädgårdsföreningen och från klockan 18.00 öppnar huvudentrén till parken vid Södra vägen.

Veronica Maggio

Sedan albumdebuten 2006 har Maggio utvecklats till en av 2010-talets mest framgångsrika svenska popartister. Minst tio av hennes singlar har blivit svenska listettor, och totalt har singlar eller album minst 25 gånger nått guld- eller platinastatus. Maggio, som främst sjunger på svenska, har fem gånger belönats med Grammis.

Mares

En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om kompisgänget från Uppsala. Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av. Det efterlängtade debutalbumet Sunnanvind (2019) befäste Mares position som ett av Sveriges just nu mest framstående band.

Även dessa boys kommer till Trädgårdsföreningen den 8 juli.

Entrén vid Södra vägen och Trädgår´n öppnar klockan 18.00 för dig som har köpt biljett . Det kommer finnas mat och dryck att tillgå på konsertområdet och på Trädgår’ns uteservering som är öppen för er över 18 år. Start cirka klockan 19.30.

Välkomna önskar arrangör Nöjet Konsert.