Hoppa till innehåll

Klubbfestival inom gångavstånd

Viva Sounds 2024

Viva Sounds är klubbfestivalen som ger dig 60+ artister och 75+ konserter på tre dagar på flera spelplatser i Göteborg.

Viva Sounds – festivalen för ny musik

Mängder av konserter, alla inom gångavstånd från varandra. En helg då alla som älskar musik kan träffas och se mängder av konserter tillsammans. Det blir nu tre dagar, fyllda med musik från nya artister, etablerade band och unika platser där du vanligtvis inte nås av konserter.

Viva Sounds äger rum inomhus, festivalområdet sträcker sig i år från Järntorget- Andra Långgatan – Stigbergstorget. Med ett festivalarmband kommer du in på samtliga ställen och det tar inte mer än tio minuter att gå från punkt A till punkt B. Det är ett enkelt koncept, och det är ett vinnande koncept.

Pustervik är återigen officiell scen. Det ska så klart firas, och därför kan du köpa en specialbiljett till konserten med Los Bitchos 29 november (Pustervik, stora scen), där hela festivalen ingår.

Akter från Sverige, Danmark och Belgien är släppta. Det lokala och det internationella blandas i ett musikaliskt kluster där du både ser det du älskar och upptäcker det helt nya. Kristina Issa är en stabil pelare i Göteborgs musik- och kulturliv. The Family Men är stadens nya hopp när det gäller stökig och blandad musik. Kindsight från Danmark skriver fantastiska indiepop-låtar och BLUAI från Belgien har släppt ett av årets absolut bästa album.

Line up

  • Motorpyscho (NO)
  • Los Bitchos (UK)
  • Kristina Issa
  • Bluai (BE)
  • Kindsight (DK)
  • The Family Men

… och fler tillkommer. Mer info om kommande artister och olika spelplatser, se Viva Sounds hemsida.

Vänligen notera: att olika spelställen har olika kapacitet. Så kom tidigt till de konserter du verkligen vill se, annars finns det en risk att du inte kommer in.

Åldersgräns 18 år.