Hoppa till innehåll

Konsert

Xavier Rudd

4 oktober 2022 kommer Xavier Rudd till Trädgår’n under en turné som besöker hela 18 länder runt om i Europa!

Xavier Rudd är högaktuell med ”We Deserve To Dream”, den andra singeln från hans kommande album som släpps i början på 2022. Nu kan han även meddela att han ger sig ut på sin stora turné ”We Deserve To Dream tour” nästa år med stopp på Trädgår´n den 4 oktober!

Australiensiska multiinstrumentalisten och singer-songwritern sjunger ofta om livet, spiritualitet, miljöfrågor, aktivism och naturen. Singeln ”We Deserve To Dream” är inget undantag och handlar om en frihet som vi kan hitta i jorden, havet och naturen men att vi är låsta av de saker som tvingats på oss i livet.

”We Deserve To Dream” är uppföljaren till låten ”Stoney Creek”. ”Stoney Creek” är Rudds första singel från det kommande albumet och har över 1,5 miljoner streams på Spotify.

Hans låt ”Follow The Sun” från skivan ”Spirit Bird” som släpptes 2012 är även den en succé och har nu över 165 miljoner streams.
Med nytt album som släpps i början av 2022 och stor turné på gång är Xavier Rudd mer än redo att komma tillbaka till sina fans.