Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Sightseeing med ribbåt
Foto: Event Yacht Charter Foto: Event Yacht Charter

Event Yacht Charter

Sightseeing med ribbåt i Göteborg och i skärgården.

Event Yacht Charter arrangerar sjöevents med ribbåt, såväl sightseeingturer som sälsafari. De erbjuder också andra events som anpassas efter önskemål.

Water Tours Sightseeing 

Följ med på en ribbåtstur från Kungsportsbron mitt i Göteborg till Nya Älvsborgs fästning. På den här rundturen upplever du stora delar av Göteborg från vattnet - allt från det gamla till det nya. Du får se klassiska platser och byggnader från Göteborgs tidiga historia. Från Göta Älv kan du se GöteborgsOperan, historiska varvsområden, nybyggda områden i Eriksberg, Ostindiefararen, Älvsborgsbron, Containerhamnen, Älvsborgs Fästning, Nya varvet med mera. Boka och läs mer här.

Sälsafari till Vinga 

Turen går med ribbåt från Kungsportsbron och det är ett unikt sätt uppleva Göteborg, skärgården med sälarna och Vinga i Evert Taubs fotspår. Turen är cirka tre timmar lång med en timmas strandhugg på Vinga. Ta gärna med egen picknick som kan avnjutas hos Vinga Vänners väderskyddade veranda eller på klipporna. Mer information och bokning.

Utflykter och events

Du har också möjlighet att boka anpassade arrangemang helt efter dina önskemål. Några exempel är Motor Yacht, västkustsafari, svensexor, möhippor, konferens med mera. Mat och dryck kan också beställas till eventet. Skaldjursbuffé är för många ett självklart val, grill-buffé är också ett uppskattat inslag.

Kontakt

Hållplats: Kungsportsplatsen
Telefonnummer: +46(0)70 5347810, 031-20 42 90
E-post: info@eyc.nu, contact@water-tours.se
Hemsida: https://eyc.nu/