Föreställningen Outlines tar avstamp i periferin av vårt medvetande. 43 procent av våra dagliga beteenden utförs omedvetet, av vana och är formade av vår uppväxt och våra erfarenheter. Hur översätter vi det till cirkusmanegen? Gömmer sig vanorna backstage eller står de mitt i strålkastarljuset?

Face_First_Company_-_Outlines-43_list.jpgFace First Company vill titta närmare på både våra vanor och ovanor för att utforska dess konturer och karaktär. Kompaniets akrobater kastar sig handlöst ut i det okända och har tillsammans skapat en plattform där individens kreativitet och förmåga testas och får ta plats.

Ensemblen består av cirkusartisterna Manda Rydman, Oscar Karlsson, Anton Graaf, Sarah Lett och Gustaf Rosell. De har jobbat med prestigefyllda kompanier som Cirque du Soleil, 7Fingers, Cirque Eloize, Cirkus Cirkör samt på Stockholms Stadsteater och Folkoperan.

Musiken är skriven och framförd av keyboardisten Mikaela Hansson som jobbat med artister som Fever Ray, Seinabo Sey, Markus Krunegård och Lykke Li med flera.

Hannele Philipson som jobbat med Stockholm Stadsteater, Norrlandsoperan och HIPP i Malmö har gjort scenografi och ljusdesign.

Regissör: Philipp Boë.
Ljudtekniker: Vilhelm Montán Lindberg.

Presenteras som en del av Cirkus i Väst.

Information

Här kan du läsa mer.