Innerstadens slipsstråk 

Om du börjar din jakt på Slipsknuten är chansen ganska stor att du inte kommer att gå någon annan stans. I den 40 kvadratmeter lilla butiken på Korsgatan 20 har man klämt in ett världsklassutbud av slipsar, flugor, näsdukar och andra accessoarer.

Promenerar du en bit bort, till hörnet Kungsgatan/Västra Hamngatan, kommer du till anrika Ströms. Här blandas trendigt med traditionellt och ett köp här är närmast en garant för en stilsäker gåva.  

Accessoarer på Avenyn 

På Göteborgs paradgata Avenyn kan du självklart hitta finfina presenter. Stiliga butiken John Henric är belägen på Kungsportsavenyn 23, och det är en butik fullproppad med herraccesoarer. Satsa på en traditionell look eller krydda utstyrseln med en färgklick, oavsett vad du väljer så hittar du rätt hos John Henric.  

Holmens Herrekipering ligger blott ett stenkast bort, och där finns det gott om herrmode att botanisera bland. På 500 kvadratmeter hittar du premiumvarumärken och ett brett utbud accessoarer.

Bara runt hörnet, på Engelbrektsgatan, hittar du en anrik butik i form av Twins. Butiken grundades av tvillignarna Björk redan 1968, och fortfarande ett lika säkert kort när det kommer till kunskap och kvalitet! 

Herrmode i världsklass i Linné 

Finsmakaren ska bege sig till Linnégatan och Linnégatan no 2. Med fantastisk service, ett spännande utbud och varumärken du inte hittar någon annanstans är butiken ett självklart stopp i jakten på Fars dag-gåvor i premiumklass. 

Självklart kan man ge bort annat än en slips! Varför inte en ask med choklad från Kanolds, eller en middag på någon av Göteborgs fantastiska restauranger, till exempel. Du kan läsa mer om shopping i Göteborg här.