Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Fiskekrogen

Fiskekrogen

Klassisk fisktradition möter innovation.

Havets alla läckerheter finns samlade under ett och samma tak i denna historiska restaurang. 1996 tog Lars Ahlström över rodret och sedan 2016 erbjuder han klassisk matlagning och det bästa från havet tillsammans med sonen Theodor.

Fiskekrogen är en riktig Göteborgsklassiker när det kommer till fine dining och skaldjur. En restaurang med mycket god kunskap om sina råvaror och en lång historia inom fiske. På menyn finns välkomponerade klassiska rätter, såväl stora som mindre, och det erbjuds även olika avsmakningsmenyer. Restaurangens meny styrs av råvarornas tillgång och för den som har svårt att välja rekommenderas Tillsammans-konceptet, där rätterna funkar fint att dela med ditt sällskap.

På fredagar serveras en fisk- och skaldjurbuffé med det bästa från havet, utöver det serveras Ahlströms berömda skaldjursplatåer – från liten till deluxe. Kom hit som bokad gäst eller som drop-in efter jobbet. Sitt i skaldjursbaren och välj ut dina skaldjur medan du väntar.

 

Kontakt

Adress: Lilla Torget 1
Hållplats: Domkyrkan
Telefonnummer: +4631101005
E-post: info@fiskekrogen.se
Hemsida: http://www.fiskekrogen.se