Den 22 augusti är en av världens främsta flamencodansare, Marco Flores, åter på plats i Göteborg. Senast han besökte Sverige var det med sitt danskompani och succéföreställningarna De Flamencas och Laberíntica på Stora teatern.

Den här gången blir det TrädgårdsLive - en intim, närmast privat spelning med verket Milonga, Sonata y Plata, utomhus, för en publik på endast 45 personer. Marco Flores presenterar en show, inspirerad av musikaliska stycken från den spanska ”Generacíon de plata”. Tillsammans med den prestigefyllda spanska flamencogitarristen José Almarcha bjuder han på en show där blir musik blir till dans och dans till musik. Marco och José skapar en unik dialog där de hyllar en av de mest intressanta kulturella perioderna i Spanien: tjugo- och trettiotalet.

Marco Flores har en häpnadsväckande teknisk skicklighet, men den står aldrig i vägen för hans känsla och kärlek till dansen. Han har uppträtt i Sverige med stor framgång tidigare bland annat med sina föreställningar Tránsito, De Flamencas och Laberíntica.

Flamenco_i_Trädgården_med_Marco_Flores-43_list.jpgSommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva konsertupplevelse! Varmt välkomna på ett coronasäkrat evenemang för max 50 besökare, där alla åtgärder är vidtagna för att minska risk smittspridning.
Marco Flores hemsida

Information

Här kan du läsa mer.