När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Flamingokvintetten_60-års_jubiléet_-43_list.jpgNågon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framförallt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Det behövde nödvändigtvis inte alltid gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå.

Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade.

Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008.

Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014. Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. 

Arrangör: European Concerts Scandinavia AB.

Information

Här kan du läsa mer.