Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Foto: Göteborg Hostel Foto: Göteborg Hostel

Göteborg Hostel

Bra läge, rent, bekvämt och prisvärt!

Trivsamt och familjärt hostel i hjärtat av Göteborg. Här bor du på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter.

Göteborg Hostel ligger på Mölndalsvägen, intill Lisebergs södra entré. På några minuter går du till Universeum, Världskulturmuseet, Ullevi, Svenska Mässan, Scandinavium, Valhallabadet, Chalmers och biograf Bergakungen. Det är även gångsvstånd till Göteborgs paradgata Avenyn, med hela sitt butiks-, restaurang-, och nöjesutbud.

Det här är ett hostel/vandrarhem som alltid siktar på att vara på topp. Personalen finns tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina frågor under receptionens öppettider. I sann hostel-anda erbjuder de en mysig miljö där människor kan trivas både i sitt eget resesällskap eller om du reser själv som backpacker och vill träffa nya människor.

De allmänna ytorna, så som kök och tv-rum, är trevliga och gör det möjligt för alla gäster att ha plats för det umgänge som de letar efter. Göteborg Hostel erbjuder också en populär kontinental frukostbuffé.

Kontakt

Adress: Mölndalsvägen 23
Hållplats: Getebergsäng
Telefonnummer: +46 (0)31 401050
E-post: info@goteborgsvandrarhem.se
Hemsida: http://www.goteborgsvandrarhem.se/