Vänligen notera att tiderna kan ändras. För att vara säker på att kvällens quiz arrangeras, se arrangörens hemsida eller sociala medier. Speciellt i dessa tider då begränsningar och restriktioner med anledning av covid-19 finns.

Klassiskt brittiskt pubquiz i Majorna

Red Lion är en populär pub nära Mariaplan i charmiga Majorna. Här tävlar du i deras återkommande quiz på måndagar klockan 19. The Red Lion rekommenderar att du bokar bord för att vara säker på att få plats.

När: måndagar, 19.00
Var: The Red Lion, Mariagatan 11

25 frågor på Olivedal

På kombinerade restaurangen och sportbaren Olivedal kan du quizza varje onsdagskväll. Temat varierar mellan fotboll och allmänbildning, och det vinnande laget kammar hem 500 kronor i presentkort.

När: onsdagar, 18.00
Var: Restaurang Olivedal, Ranängsgatan 8

Onsdagsquiz på Kellys

Kellys är ett av Andra långgatans klassiska hak, och här serveras det quiz på onsdagskvällar klockan 20. Passa på att testa deras utmärkta veganpizza när du är här.

När: onsdagar, 20.00
Var: Kellys, Andra långgatan 28

Trevlig torsdag tillsammans på Odyssea In Loco

Vasa är fullt av roliga restauranger och barer, på hörnet mot Storgatan hittar du en av dem, Odyssea In Loco. Gör din torsdag lite mer spännande genom att tävla i deras quiz som börjar klockan 20.

När: torsdagar, 20.00
Var: Odyssea In Loco, Viktoriagatan 2A

Quizza med Jimmy och Mike på Jerntorgets Brygghus

Järntorget och Långgatorna är troligtvis Göteborgs bartätaste område och på Jerntorgets Brygghus hittar du varje torsdag Jimmy och Mike som med 40 frågor om allt mellan himmel och jord, gör att det tål att tänkas till. 

När: torsdagar, 18.00
Var: Jerntorgets Brygghus, Järntorget

Har vi glömt ditt favoritquiz? Maila oss på redaktionen@goteborg.com