Vänligen notera att tiderna kan ändras. För att vara säker på att kvällens quiz arrangeras, se arrangörens hemsida eller sociala medier.

Tisdagsquiz på Hard Rock Café

Hard Rock Café är ett klassiskt ställe i fyra våningar på Göteborgs paradgata Avenyn. På tisdagar klockan 19 bjuder de in till quiz på uteserveringen med festlig stämning, 30 frågor om allt möjligt och dessutom schyssta quiz-priser i baren.

När: tisdagar, 19.00
Var: Hard Rock Café, Kungsportsavenyen 10

25 frågor på Olivedal

På kombinerade restaurangen och sportbaren Olivedal kan du quizza varje onsdagskväll. Temat varierar mellan fotboll och allmänbildning, och det vinnande laget kammar hem 500 kronor i presentkort.

När: onsdagar, 19.00
Var: Restaurang Olivedal, Ranängsgatan 8

Onsdagsquiz på Kellys

Kellys är ett av Andra långgatans klassiska hak, och under onsdagskvällar klockan 19 hålls deras quiz “Kelly’s onsdagsquiz – om allt och inget”. Passa på att testa deras utmärkta veganpizza när du är här.

När: onsdagar, 19.00
Var: Kellys, Andra långgatan 28

Quizza med Jimmy och Mike på Jerntorgets Brygghus

Järntorget och Långgatorna är troligtvis Göteborgs bartätaste område och på Jerntorgets Brygghus hittar du varje torsdag Jimmy och Mike som med 40 frågor om allt mellan himmel och jord, gör att det tål att tänkas till. 

När: torsdagar, 19.00
Var: Jerntorgets Brygghus, Järntorget

Trevlig torsdag tillsammans på Odyssea In Loco

Vasa är fullt av roliga restauranger och barer, på hörnet mot Storgatan hittar du en av dem, Odyssea In Loco. Gör din torsdag lite mer spännande genom att tävla i deras quiz som börjar klockan 20.

När: torsdagar, 20.00
Var: Odyssea In Loco, Viktoriagatan 2A

Har vi glömt ditt favoritquiz? Maila oss på redaktionen@goteborg.com