Gothia Towers

Göteborgs största hotell är hem till inte bara en utan två barnvänliga restauranger. På West Coast och Heaven 23 hittar du utöver barnmenyer också färgglada kritor och ritpapper.

Moon Thai Kitchen

Denna spektakulära thairestaurang ligger nära Avenyn och är så nära Thailand du kommer utan att hoppa på ett flygplan. Den färgglada och något galna dekoren är som gjort för att glädja barn, och allt på menyn går att få i barnstorlek.

Hard Rock Café

Okej, barnvänligt kanske inte är det första du tänker på när du tänker på Hard Rock, men det är faktiskt ett utmärkt val. Menyn är full av godsaker som barn älskar och den barnvana och vänliga personalen hjälper till att göra middagsstunden minnesvärd för alla i sällskapet.

Vapiano

Den populära pizza- och pastakedjan Vapiano har snabbt blivit en favorit bland barn världen runt, så även här i Göteborg. Snabbt, enkelt och gott är melodin, barnvänligt så det förslår. Läs mer på Vapianos webbplats.

Östra Hamngatan 35

Sing Sing

Vad sägs om en timmes karaoke innan maten? På Sing Sing kan du och barnen leva ut alla era popstjärnedrömmar i ett privat karaokerum innan ni mumsar på vietnamesiska godsaker. 

Moreno Pizza har intagit den gamla biografen Kaparen på Stigbergstorget i Majorna. Credit: Happy Visuals/Göteborg & Co

Moreno Pizza

Kurrar det i magen efter en dag på Sjöfartsmuseet Akvariet? Här vid Stigbergstorget i Majorna ligger flera restauranger och kaféer som passar hela familjen. Moreno Pizza är världens störa pizzeria och på menyn står förutom pizza, även pasta, sallader och för den sötsugna – nutella-pizza!

Pinchos

Apprestaurangen öppnade i Göteborg 2012 och har nu växt till över 60 restauranger i fyra länder. En stor anledning till det är populariteten bland barn, och med guldkanter som gratis popcorn medan du väntar på maten är det inte svårt att förstå var populariteten kommer ifrån. Läs mer på Pinchos webbplats.

Vasagatan 43 med flera