Västtrafik To Go

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Göteborg och Västsverige. Med appen To Go är det enkelt att köpa biljetter för resor med spårvagn, buss och båt direkt i mobilen. Du kan köpa enkel- eller periodbiljett och betalar med kort eller swish.

Ladda ner Västtrafik To Go för iPhone
Ladda ner Västtrafik To Go för Android 

Trafiken.nu Göteborg

Använd den här appen för att få aktuell information om evenemang, vägarbeten och annat som kan påverka trafik och resvägar. Är du cyklist är det också här du kan söka din resa, hitta cykelpumpar, parkeringar och cykelvägar, samt se din närmaste Styr & Ställ-station.

Ladda ner Trafiken.nu Göteborg för iPhone
Ladda ner Trafiken.nu Göteborg för Android

Lånecyklarna Styr & Ställ står vid en gata i Göteborg.
Lånecyklarna Styr & Ställ hittar du runtom i Göteborg och Mölndal. Credit: Happy Visuals/Göteborg & Co

Styr & Ställ – lånecyklar i Göteborg och Mölndal

Med systemet Styr & Ställ kan du låna och hyra cykel i Göteborg och Mölndal. För att hyra behöver du registrera dig i appen Nextbike. Läs mer om hur du registrerar dig och hyr Styr & ställcyklar här.

Ladda ner Nextbike för iPhone
Ladda ner Nextbike för Android

Parkering Göteborg

I appen Parkering Göteborg hittar du besöksparkeringar runt om i Göteborg. Vill du se och använda laddstationer för att ladda din elbil, behöver du aktivera funktionen ”Elladdning”.

Ladda ner Parkering Göteborg för iPhone
Ladda ner Parkering Göteborg för Android

Fasaden på Kronhuset, Göteborgs äldsta byggnad.
Kronhuset bakom Gustav Adolfs torg är en av de äldsta byggnaderna i Göteborg. Det byggdes i mitten av 1600-talet som ett förråd för militäruniformer och annan militär utrustning. Nu är det ett levande hantverkscentrum i historisk miljö. Credit: Peter Kvarnström/Göteborg & Co

Higab – stadsvandring

Med Higabs app kan du gå på historisk stadsvandring i kvarteren runt Gustaf Adolfs Torg, samt ta en kulturvandring längs med Avenyn. På så vis kan du göra egna stadsvandringar mellan några av Göteborgs mest spännande hus.

Ladda ner Higabs stadsvandringsapp för iPhone
Ladda ner Higabs stadsvandrings app för Android

Botaniska Trädgården

Göteborgs Botaniska Trädgård är en av Europas främsta i sitt slag. I deras app kan du få förslag på promenader i trädgården, få påminnelser om när Botaniskas olika event och aktiviteter drar igång och få översikt över trädgården.

Ladda ner Botaniska Trädgårdens app för iPhone
Ladda ner Botaniska Trädgårdens app för Android

Go City Göteborg

Go City Göteborg är en digital biljett som laddas ner direkt till mobilen och ger dig tillgång till många av Göteborgs sevärdheter, samtidigt som du sparar upp till 50 procent rabatt på inträdespriset.

Ladda ner Go City för iPhone
Ladda ner Go City för Android

Stigberget Live

Området Stigberget i västra Göteborg en hub för live-musik med flera olika konsertscener. I appen Stigberget Live hittar du konserter, klubbar och arrangemang från alla livescener på Stigberget.

Ladda ner Stigberget Live för iPhone
Ladda ner Stigberget Live för Android

Anmäl hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Anmäl hindret i den offentliga miljön via appen Anmäl hinder. Nu kan alla göteborgare hjälpa staden att identifiera bristande tillgänglighet.

Ladda ner Anmäl hinder för iPhone
Ladda ner Anmäl hinder för Android

Got Event Tillgänglighet

Appen Got Event Tillgänglighet har tagits fram för att tillgängliggöra arenor och hjälpa personer som bland annat behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller teleslinga. Med appen kan du maxa dina upplevelser och ta del av alla magiska ögonblick. För användning behöver din GPS vara påslagen.

Ladda ner Got Event Tillgänglighet för iPhone
Ladda ner Got Event Tillgänglighet för Android