Anmäl hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Anmäl hindret i den offentliga miljön via appen Anmäl hinder. Nu kan alla göteborgare hjälpa staden att identifiera bristande tillgänglighet.

Ladda ner Anmäl hinder för Android här (gratis).

Ladda ner Anmäl hinder för iPhone här (gratis).

Cykelstaden

Appen för dig som cyklar i och kring Göteborg. Förutom serviceställen och pumpstationer hittar du även cykelparkeringar samt en karta över hyrcyklarna Styr & Ställ. Du kan självklart också planera den bästa cykelvägen i och omkring Göteborg.

Ladda ner Cykelstaden för Android här (gratis).

Ladda ner Cykelstaden för Iphone här (gratis).

Higab – stadsvandring

Med Higabs app kan du gå på historisk stadsvandring i kvarteren runt Gustaf Adolfs Torg, samt ta en kulturvandring längs med Avenyn. På så vis kan du göra egna stadsvandringar mellan några av Göteborgs mest spännande hus.

Ladda ner Higabs stadsvandrings app för Android här (gratis).

Ladda ner Higabs stadsvandringsapp för iPhone här (gratis).

Pinyata

Utforska stans hak. Hitta nya ställen att hänga på. Kolla in det senaste från butiken runt hörnet. Följ stället i din personliga lista och få tillgång till specialerbjudanden, förmåner och mycket mer.

Ladda ner Pinyata för Android här (gratis).

Ladda ner Pinyata för iPhone här (gratis).

Reseplaneraren

Med Reseplaneraren i din smartphone kan du enkelt kolla turer och avgångar inom Västra Götaland. Dessutom kan du visa avgångar i realtid för nästan alla turer, spara favorithållplatser för snabbare sökning, se priser och sms-koder och använd gps för att hitta närmaste hållplats.

Ladda ner Reseplaneraren för Android här (gratis).

Ladda ner Reseplaneraren för iPhone här (gratis).

Västtrafik To Go

Med Västtrafik To Go är det enklare än någonsin att köpa biljetter direkt i mobilen. I appen kan du köpa enkel- och periodbiljetter. Oavsett biljett betalar du smidigt med kort eller swish.

Ladda ner Västtrafik To Go för Android här (gratis)

Ladda ner Västtrafik To Go för iPhone här (gratis).

Got Event Tillgänglighet

Appen Got Event Tillgänglighet har tagits fram för att tillgängliggöra arenor och hjälpa personer som bland annat behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller teleslinga. Med appen kan du maxa dina upplevelser och ta del av alla magiska ögonblick. För användning behöver din GPS vara påslagen.

Ladda ner Got Event Tillgänglighet för Android här (gratis)

Ladda ner Got Event Tillgänglighet för iPhone här (gratis).

Botaniska Trädgården

Få förslag på trevliga och uppfriskande promenader genom Botaniska trädgården. Med appen kan du också välja att få notiser när olika event och aktiviteter stundar. Guiderna som finns att välja mellan är Botaniska runt, Hälsostigen eller Vandra i det vilda.

Ladda ner Botaniska Trädgårdens app för Android här (gratis).

Ladda ner Botaniska Trädgårdens app för iPhone här (gratis).

Go City Göteborg

Även om Go City Göteborg inte riktigt är en app kan det ändå vara bra att känna till. Med Go City Göteborg, som är en digital biljett som laddas ner direkt till mobilen, får du tillgång till några av de mest eftertraktade sevärdheterna, samtidigt som du sparar upp till 50 procent rabatt på inträdespriset. Passet är verksam i över 30 städer över hela världen och är till för att förenkla hur du upplever en stad. Oavsett om du vill se Göteborg via en Paddan-båttur eller vill fördjupa dig i de uppslukande museerna, inklusive Universeum eller Maritiman, erbjuder Go City dessa sevärdheter plus 25 andra platser i Göteborg.