Gothia Towers – ett av Europas största hotell

Gothia Towers

Med sina 1200 rum är Gothia Towers ett av Europas största hotell, och här erbjuds härliga familjerum att mysa och trivas i. Är familjen lite större finns flera connecting-rum, och förutom att hotellet ligger nära både Liseberg och Universeum finns här mängder med roliga aktiviteter i hotellets övriga utrymmen, som till exempel shuffleboard, pingis, iWall, Kidz corner och spel. Under lov och utvalda helger hålls det dessutom extra mycket barnaktiviteter i hotellet. Alla barn mellan 0-6 år bor gratis, och får även en liten incheckningspresent.

Quality Hotel The Weaver – Träffa Lollo & Bernie från Ving

Hotellrum, dubbelsäng
Hotellrum Quality Hotel The Weaver Credit: Sandra Larsson, Grafiska byrån

Hotellet Quality Hotel The Weaver har ett perfekt läge i Mölndal nära centrala Göteborg och endast 8 minuter med spårvagn till Liseberg. Här är atmosfären varm och familjär med inredning och dekor som är inspirerade av områdets textilhistoria. På helgerna besöks hotellet dessutom av Vings populära maskotar som kommer att göra allt för att alla familjer ska få en minnesvärd upplevelse. Lollo & Bernie bjuder på ett fullspäckat aktivitetsprogram med skattjakt, spel, pyssel, hyss, underhållning och en massa annat roligt.

Liseberg Grand Curiosa – Knasigheter väntar bakom varje hörn

Trapphuset på hotell Liseberg Grand Curiosa i Göteborg.
Liseberg Grand Curiosa i Göteborg är Sveriges mest fantasifulla familjehotell Credit: Liseberg/Petter Fällström

På fantasifulla Grand Curiosa Hotel, som är nöjesfältet Lisebergs alldeles egna hotell, kan du vänta dig kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter runt alla hörn. Hotellet har dessutom godkänts av en testpatrull bestående av barn, och hotellet ligger i nära anslutning till själva nöjesparken.

Clarion Collection Hotel Mektagonen – Smidigt med eget kök

Clarion Collection Hotel Mektagonen

Här bor du i stora och ljusa rum, de flesta med kök vilket kan vara bra för familjer som önskar att laga mat på egen hand. Till Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet tar du dig med spårvagn på mindre än 5 minuter. Frukost, fika och kvällsmat står framdukat varje dag och ingår dessutom i rumspriset.

Elite Park Avenue Hotel

Familjevänligt hotell där ni bor nära Götaplatsen, granne med Lorensbergsteatern, Göteborgs Konserthus och Göteborgs Konstmuseum. Dessutom har du hela Göteborgs shoppingutbud utanför dörrarna. Från hotellet är det dessutom gångavstånd till Liseberg, Scandinavium, Ullevi och och Universeum.