Björlanda gård

Förutom köttet som produceras på gården säljer de också andra delikatesser. Du kan till exempel köpa ost från Sommarhagens gårdsmejeri och mjöl från Wästgötarna. De har öppet onsdag–fredag klockan 13–19 och lördagar klockan 11–15.
Björlanda Strand 41

Gödebergs gårdsbutik

Här kan du köpa gårdens egenproducerade köttprodukter. Bland annat kan du skaffa dig lite korv, rostbiff eller deras egenrökta bacon, dessutom finns det ost, ägg och grönsaker. Du kan också köpa med dig saft och sylt från Brunneby musteri. 
Gödebergsvägen 11

På Agnesbergs gårdsbutik finns ett brett sortiment av hemodlat, snittblommor, krukväxter och inredning.

Agnesbergs gårdsbutik

Detta är platsen om du är intresserad av växter eller inredning. Det finns alltid ett brett sortiment av hemodlat, närodlat, snittblommor och krukväxter i säsong. Och dessutom en massa inredningsdetaljer!

Lammet & Bonden

Ta med hela familjen för att ta en fika och hälsa på gårdens djur, i februari och maj kan du dessutom se gulliga lamm. Sedan kan du ta en tur i butiken och där du kan köpa med dig fårskinn, kött och annat. De säljer också goda grejer från andra lokala producenter.

Kåhögs gårdsbutik

Här kan du köpa mjölk och andra mejeriprodukter ur en automat och samtidigt se hur kossorna har det. Du kan välja mellan att ta med dig dina egna flaskor eller att köpa flaskor på plats som du kan fylla på. Öppettiderna är måndag–fredag klockan 9–20 och helger klockan 9–18.

Mjöviks bageri & gårdsbutik 

Ägg, honung, yoghurt och marmelad, det är bara några av grejerna som du kan köpa här. Plocka på dig fikabröd som Mjöviks har bakat på sitt egna mjöl eller köp mjölet och baka dina egna kakor. Om du blir trött av all shopping kan du sätta dig och fika i bageriets kafé. 
Gamla Lillebyvägen 80

Sammels lantgård är familjedriven och erbjuder egenproducerade varor och ett växthuskafé.

Sammels lantgård

Botanisera bland alla möjliga varor som produceras på gården. Det finns frukt och grönt, äppelmust, honung, chilisås och massor av annat. De säljer också varor från andra mindre producenter som Gunnarshögs Gård och Wästgötarna. Missa inte att ta en kopp kaffe i växthuskaféet!

På Stora Holms säteri hittar du inredningsdetaljer, trädgårdsdekorationer, delikatesser och ett gårdskafé.

Stora Holms säteri

Här kan du hitta inredningsdetaljer och trädgårdsdekorationer. Titta in hos keramikern Jennie och köp med dig ett av hennes verk. Eller varför inte köpa ett fårskinn och delikatesser från Dalis gård? Det finns mycket för dig att upptäcka på den här gården, inte minst gårdskaféet!

Yxsjöns humlegård

På denna gård vid vattnet en bit utanför Göteborg ligger fokus på hållbarhet och du kan köpa fina fårskinn, ägg, marmelader och lokalproducerade drycker. Om du vill stanna lite längre kan du också ta en fika i gårdens kafé. Gården har bara öppet under sommarsäsongen.
Benarebyvägen 110

Ängås trädgård

Välkommen till denna lilla lantliga oas nära stan i Frölunda. Förutom att ta en fika kan du handla med dig plantor, snittblommor och honung från deras egna bigård.
Ängås gård 1