Göteborgs Gästhamn Lilla Bommen

Lilla Bommen ligger mitt i Göteborg, granne med Göteborgsoperan och bara ett stenkast från köpcentret Nordstan och Centralstationen. Hamnen har 100 båtplatser och är öppen dygnet runt, året om med fullservice från och med den 1 maj till den 30 september. Läs mer på deras webbplats.

Credit: Steampipe Production Studio

GKSS Gästhamn Långedrag

Ute vid vackra Saltholmen och Långedrag finns GKSS gästhamn i Göteborg. Hamnen är bemannad mellan 1 maj och 31 augusti, men öppen för besökare året runt. Lediga platser markeras med grön skylt, upptagna med röd. Betalning sker med mobilapplikationen Go Marina eller eller vid betalautomaten vid klubbhuset. I anslutning till gästhamnen ligger Långedrags Värdshus, och från Saltholmen kan du ta färjor ut till öarna i södra skärgården. Läs mer om gästhamnen här.

Göteborg City Marina

Liten, lugn marina med fjorton gästplatser på Ringön i centrala Göteborg. Enkel att angöra och skyddad från alla vindar, nära till kollektivtrafik och shopping. Marinan är inhägnad och här finns bland annat toalett, dusch, tvättstuga och tillgång till stor terass. Läs mer om marinan, öppettider, serviceutbud med mera här.

Skärgården

På sidan Svenska Gästhamnar finns Sveriges alla gästhamnar samlade, inklusive hamnar i Göteborgs skärgård. Besök deras hemsida för att hitta en hamn som passar ditt nästa äventyr.