Padel Center 

Padel Center Göteborg erbjuder fem dubbelbanor och en singelbana, och Padel Center Delsjön har hela sju dubbelbanor och en singelbana. Anläggningarna erbjuder spel mellan 06.00–23.30 och är anpassade för att fungera utan bemanning, dock finns det personal på plats stora delar under högsäsong. Bollar och dryck finns till försäljning i Padel Centers varumaskin. Läs mer på Padel Centers webbplats

Padel Arena Frihamnen

Spela padel ett stenkast från centralstationen på Padel Arena Frihamnen! Du behöver bara korsa Götaälvbron för att nå fem banor av högsta kvalitet. Läs mer och boka bana på Padel Arena Frihamnens webbplats

en padelbana med blå matta fotad från ena kortsidan
Credit: Råda Padel

Rådanäs Padel

På vackra den vackra halvön Rådanäs i Mölnlycke hittar du inte bara Rådanäs Bryggeri utan nu också Rådanäs Padel, med två fina utomhusbanor! Bollar och dryck finns till försäljning, och självklart även racket att hyra. Se MATCHi för aktuella evenemang, exempelvis lunchpadel.

GLTK Padel

GLTK, med sin bas i närheten av natursköna Delsjöområdet, är främst känd som en av Sveriges främsta tennisklubbar, men erbjuder sedan en tid tillbaka även fyra fina padelbanor. Klubben erbjuder både kurser och träning, men också olika sociala evenemang med padelkoppling. Läs mer och boka bana på GLTKs webbplats.

Sankt Jörgen Park & Racketsport

Spa och hotellfrukost är inte allt Sankt Jörgen har att erbjuda, här finns ett rejält sportutbud med träningspass, golf och sen en tid tillbaka också padel. De två utomhusbanorna ligger endast 50 meter från Sankt Jörgen Sport Club är öppna att boka för både gäster och icke-gäster.

Något längre bort, men fortfarande nära, finns Sankt Jörgen Racketsport/Gothia Tennis. För padel har du tre inomhusbanor att välja på. Och så finns det möjlighet att spela tennis, squash, badminton och bordtennis förstås.