Bikemaestro

Bikemaestro Center ligger vid campingplatsen Lisebergsbyn, ett stenkast från centrala Göteborg och granne med den natursköna vildmarken kring Stora och Lilla Delsjön. De erbjuder uthyrning av mountainbikes för vuxna och barn, inklusive eldrivna cyklar och har kurser och upplevelsepaket med mountainbike-cykling i området.

MTB Store

Göteborg är ett paradis för stigcyklister, och om du inte har med dig din egen mountainbike kan du hyra en från MTB Store. Butiken ligger på Övre Husargatan, bara ett stenkast från Änggårdsbergen, ett populärt område för stigcyklister. Läs mer på MTB Stores hemsida här.

Cykelfiket Heden

På Cykelfiket Heden kan du både få din cykel lagad, bli serverad fika och hyra cykel i upp till en vecka. Det finns tre olika sorter att välja bland, och alla cyklar kostar 300 kr per dag.

Cykelkungen

Cykelkungen ligger i Olskroken, strax öster om centrum. Här kan du hyra vanliga standardcyklar, hybridcyklar och barncyklar. Tillbehör som hjälm erbjuds också.

Hos Bike Tour Gothenburg & Rental kan du både hyra cykel och följa med på en guidad tur.

Bike Tour Gothenburg & Rental

Bike Tour Gothenburg & Rental, som ligger på Kungsgatan i innerstan, erbjuder både guidade turer och hyrcyklar.

Paolos Cykel Hönö/Öckerö

Öarna i norra skärgården är som gjorda för cykling. Landskapet är vackert och det är lätt att ta sig runt mellan de olika öarna med hjälp av broar och färjor.

Styr & Ställ

Runt om i Göteborg och Mölndal finns sjuväxlade Styr & Ställ-cyklar att hyra på obemannade stationer. Du hyr dem genom att ladda ner appen Nextbike och registrera ett konto.