Vänligen notera att tiderna kan ändras. För att vara säker på att kvällens quiz arrangeras, se arrangörens hemsida eller sociala medier.

Quiz på Olivedal

På kombinerade restaurangen och sportbaren Olivedal kan du quizza varje onsdagskväll. Temat varierar mellan fotboll och allmänbildning, och det vinnande laget kammar hem 500 kronor i presentkort. Läs mer här.

När: tisdagar, 19.00
Var: Restaurang Olivedal, Ranängsgatan 8

Onsdags- och söndagsquiz på Kellys

Kellys är ett av Andra långgatans klassiska hak, och under onsdagskvällar hålls deras quiz om allmänbildning och på söndagar om film och musik. Passa på att testa deras utmärkta veganpizza när du är här.

När: onsdagar och söndagar, 19.00
Var: Kellys, Andra långgatan 28

Quizza med Jimmy och Mike på Brygg och Jerntorgets Brygghus

På Vasaplatsen 2 hittar du Brygg och på tisdagar kan du quiza med Jimmy och Mike som i vanlig ordning bjuder på ett underhållande quiz. Med 25 frågor ber de dig svara på allt mellan himmel och jord. På torsdagar hittar du även quizduon på Jerntorgets Brygghus vid Järntorget.

När: tisdagar, 19.00
Var: Brygg, Vasaplatsen 2

När: torsdagar, 19.00
Var: Jerntorgets Brygghus, Järntorget 4

Trevlig torsdag tillsammans på Odyssea In Loco

Vasa är fullt av roliga restauranger och barer, på hörnet mot Storgatan hittar du en av dem, Odyssea In Loco. Gör din torsdag lite mer spännande genom att tävla i deras quiz som börjar klockan 19.

När: torsdagar, 19.00
Var: Odyssea In Loco, Viktoriagatan 2A

Musik- och allmänbildningsquiz på Notting Hill

På Notting Hills allmänbildningsquiz, som hålls varje tisdag klockan 19, kan alla frågor komma. Alla ska kunna vara med när frågorna kommer högt som lågt. Vad heter Britneys nye pojkvän, vilka länder gränsar till Georgien och vem skrev manus till Rocky? Musikquizet som hålls varje söndag kl 18 bjuder på allt möjligt men mestadels populärmusik från 60-tal och framåt. Allt från gammal rock till ny hiphop!

När: allmänbildning på tisdagar, 19.00 och musik på söndagar, 18.00
Var: Notting Hill, Nordhemsgatan 19A

Quiz på Nordic Sportsbar

På tisdagar klockan 19 bjuder Nordic Sportsbar in till ett quiz, med 20 till 25 frågor om allt mellan himmel och jord. När quizet är färdigt finns bowling eller shuffleboard tillgängligt!

När: tisdagar, 19.00
Var: Nordic Sportsbar, Mölndalsvägen 95

Quiz på Papa Mastani

Varje onsdag klockan 19 bjuder quizlegendarerna Jojjan och Joel in till quiz på den franska bistron Papa Mastani. Här kan du räkna med finurliga frågor och fina priser till de tre bästa lagen!

När: onsdag, 19.00
Var: Papa Mastani, Linnégatan 5

Onsdagsquiz på Kville Biljard

Det populära onsdagsquizet med Patrik och Linn på Kville Biljard är tillbaka. Hålls varje onsdag kl 19, där max fyra deltagare per lag gäller.

När: onsdag, 19.00
Var: Kville Biljard Bar & Kök, Kvilletorget 2

Mittwoch på Pustervik

På onsdagar håller arrangören Mittwoch GBG kryssquiz i musik, film, populärkultur och annat skoj på Pustervik. Quizet startar klockan 19 och är klart runt cirka 21. Tre personer per lag gäller!

När: onsdag, 19.00
Var: Pustervik, Järntorgsgatan 12

Quiz på Skeppet GBG

Skeppet GBG finns på två våningar i Sjömanskyrkan, Majorna. Här hålls med jämna mellanrum mycket uppskattade quiz, inte sällan med liveband. Håll utkik på Skeppet GBGs Facebooksida för uppdaterad info!

Skeppet GBG Facebook

QuiZadillas

QuiZadillas är sveriges enda levande filmfrågesport där skådespelare spelar upp tolkningar av filmer. Håll dig uppdaterad genom deras Facebook för att få färsk info om var och när quizet hålls.

QuiZadillas Facebook

Tisdagsquiz på Bodega

Varje tisdag strax efter klockan 19.00 hålls ett quiz på Bodega, som du hittar på Sprängkullsgatan 10B. Quizet har varierande tema, och du håller enkelt koll på vem det är som håller i quizet på Bodegas Instagram.

Torsdags- och lördagsquiz på Kappa Bar

På Kappa Bar erbjuds en varierad mix av quiz, både på torsdagar och lördagar. På torsdagar kan du till exempel quiza om allt från Harry Potter till Smartare än en Femteklassare, och på lördagar hålls ett spännande allmänbildningsquiz. Under varje quizkväll ordnas dessutom temadrinkar för det aktuella quizet för att riktigt komma i stämning!

Roligt onsdagsquiz på Restaurang Bamba

Varje onsdag klockan 19.00 håller quizmaster David Vinqvist ett quiz på Restaurang Bamba i Göteborg. En mångårig tradition som är mycket uppskattad och där de bästa lagen belönas med fina priser. Temat är varierat och varje vecka ger David tre läxor inför nästa veckas quiz.

Quiz på Poppels Citybryggeri

Poppels driver restaurang och bryggeri nere i nybyggda Platinan alldeles vid Hisingsbron, och nu bjuder man in besökare att visa sina färdigheter i ett veckovis återkommande quiz. ”Quiz med Kajsa” håller i trådarna och levererar ett proffsigt och underhållande musikquiz, från 17.00 varje onsdag.

Har vi glömt ditt favoritquiz? Maila oss på redaktionen@goteborg.com