Stall Tofta

Stall Tofta finns på Tofta herrgård i ett K-märkt stall omgivet av en mycket vacker kustmiljö strax söder om Marstrand. Stall Tofta är ett väletablerat och komplett ridföretag för islandshästar.

De erbjuder turridning, ridskola, ridläger för barn och vuxna, inackordering, hingststation samt träning och försäljning av hästar. Träning, ridskola och turridning är auktoriserad av Svenska Islandshästförbundet. Läs mer på deras webbplats.

Nordritt

NordRitt är ett turridningsföretag som arbetar med den dynamiska Nordsvenska brukshästen. Året om erbjuds skogs-och vildmarksritter på westernsadlade hästar. Ni kan boka allt från tvåtimmarsritter till flerdagarsturer i det unika Svartedalsområdet som klassificeras som den sista vildmarken i Västsverige. Läs mer på Nordritts webbplats.

Raudhetta Islandshäster

Raudhetta är en av Sveriges ledande anläggningar inom islandshästridning. Här finns stor kompetens med över 40 års erfarenhet. Raudhetta är omgivet av underbara ridvägar i vacker miljö. Här får du rida i omväxlande terräng och uppleva en skiftande natur. Raudhetta anpassar ridvägen för varje uteritt efter tempo och väderlek.

Raudhetta är auktoriserade av Svenska Islandshästförbundet. Turridning hos Raudhetta kräver att god ridvana och att du har fyllt 12 år. Mer information hittar du på deras webbplats.

Tollans Turridning

Tölta fram i skog och mark i Härryda strax utanför Göteborg. Tollans erbjuder både vanliga turer på 1–2 timmar och långritter på 4–6 timmar. Hästarna är lätta att tölta och lika roliga att rida för både den erfarna som den ovana ryttaren. Läs mer här.