Redan när du går in genom portarna möts du av den klassiska jugendstil som ger en extra dimension till din spaupplevelse och får vardagen att kännas väldigt avlägsen. Här sjunker du ner i varma, härliga pooler. Njuter av upplevelseduschar, bastubad och sköna relaxytor både inomhus och utomhus. Unnar dig en massage, provar lugnande yoga, meditation eller kraftfullare BodyCircle. Du kopplar av i din takt.

Hagabadet har sin grund på 1870-talets Göteborg och ett arbete med att göra göteborgarna friskare. Det arbetet fortsätter även idag. Hos Hagabadet blandas historiska miljöer med modern teknik och aktuell klokskap kring träning, hälsa och välmående för att ge medlemmar, gäster och alla göteborgare ett bättre och längre liv. Här finner du en unik kombination av träning, yoga, spa, relax och god mat och dryck under samma tak. 

Hagabadet har även två systeranläggningar: Hagabadet Älvstranden i Sannegårdshamnen på Norra älvstranden samt Hagabadet Drottningtorget som ligger på Östra Larmgatan 4 i innerstan.

Kontakt Hagabadet

Adress: Haga Östergata 6
Hållplats: Hagakyrkan
Telefonnummer: +46 31 600600
E-post: info@hagabadet.se
Hemsida: http://www.hagabadet.se

Kontakt Hagabadet Drottningtorget

Adress: Östra Larmgatan 4
Hållplats: Brunnsparken 
Telefonnummer: +46 31 600600
Hemsida: www.hagabadet.se/drottningtorget 

Kontakt Hagabadet Älvstranden

Adress: Ceresplatsen 1
Hållplats: Sannegårdshamnen
Telefonnummer: +46 31 600600
Hemsida: www.hagabadet.se/alvstranden