Under juni kläs hela Göteborg i regnbågens färger när konst- och kulturfestivalen West Pride går av stapeln. Men staden är en spännande HBTQ-destination året runt, med en mängd klubbar och barer att upptäcka.

Bee Kök & Bar – Mysig bar och restaurang i Stora saluhallen som ofta har en dj på besök. Bee startades för att grundarna saknade en bra mötesplats för HBTQ-personer och har valt att kalla sig "straightvänliga" för att peka på det onödiga i att dela in människor i fack.

Gretas – Sveriges och Göteborgs äldsta gayklubb med två stora dansgolv och blandad publik. Här står ofta en dragstjärna eller två på scen, håll utkik på klubbens Facebooksida för uppdateringar.

Wish You Were Queer – Den här färgsprakande queerklubben flyttar runt sitt koncept bland olika ställen i Göteborg. Kreativa outfits brukar belönas, så snåla inte på glittret och accessoarerna!

Club Snack – Gayklubb behöver inte vara lika med schlagerfest, hälsar den här klubben som inspirerats av utbudet i London och Berlin. Här kan du istället dansa till dancehall, afrobeats, hiphop och house vald av Göteborgs dj-elit.

Club Queer – En mixad gayklubb som intar Park Lane sista fredagen i varje månad, med två dansgolv, gogodansare och allt som oftast en artist på scen.

Guerrilla Queer Bar – Den här hemliga Facebookgruppen “tar över” olika klubbar i stan varannan fredag, inte som en protest utan bara för att det är kul.

Haket – HBTQ-vänlig pub med stort ölsortiment på Första Långgatan. Håll utkik på Facebooksidan för olika quiz, ölprovningar och tap takeovers.