Henrik Hjelt är känd för den breda massan tack vare sin långa karriär som skådespelare, komiker och regissör, bland annat i "Parlamentet" och "Playa del Sol". För den yngre generationen är han kanske mest känd för sin medverkan i julkalendern ”Håkan bråkan”. 

Komikern Mikael Tornving är även en utav inventarierna i kultfilmerna om Johan Falk där han spelar chefen för GSI (gruppen för särskilda insatser). Ett axplock av TV-serier han medverkat i är "Parlamentet", "Playa del Sol" och "Partaj" - listan tar aldrig slut. Nu kommer han för första gången till Hilarious och Kajskjul 8.

På scen

Headline och Support - Henrik Hjelt och Mikael Tornving
Mc: Martin Svensson

Hilarious_Stand-up_-_Henrik_Hjelt_&_Mikael_Tornving-43_list.jpg
Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga underhållning där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Det börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderas en support in, som värmer upp skrattmusklerna inför att headliner äntrar scenen.

Information

Här kan du läsa mer.