Det hela börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar publiken in en support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid kl 21.00 kan du antingen varva ner och tacka för ikväll, eller fortsätta med häng i baren. 

Headliner – Magnus Betnér. Inte bara en utan två gånger har han blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk.

MC - Anders Kettunen som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Christian Kalcic är kvällens support. Med stor portion humor skojar han om allt mellan himmel och jord. Om allt ifrån sig själv till sina väldigt roliga imitationer av kända personer.

Information

Här kan du läsa mer.