Halloween på Liseberg

När löven fallit av träden och sommarfåglarna flugit sin kos genomgår Liseberg en gastkramande förändring. Halloween på Liseberg är en upplevelse för stora som små (fast små bör gå hem innan mörkrets inbrott).

Hoststaden-avdelare-2019_h.png

Hösten - högsäsong i restaurangköken

Om hösten gör Göteborgs kockar glädjeskutt och piruetter tack vare alla fina råvaror som är i säsong. Upplev fisk och skaldjur i världsklass och se vad kockarna hittat i skogarna runt staden. Göteborg har mängder av härliga restauranger och för dig som vill äta på stjärnkrog finns flera att välja på. Missa inte vår guide till Höst i matstaden.

Hoststaden-avdelare-2019_h.png

Parker och trädgårdar

Upplev stadens parker och trädgårdar när de är som allra vackrast! Botaniska trädgården i Göteborg framhålls ofta som en av Europas mest imponerande, Slottsskogen med sitt barnens zoo är en favorit och Trädgårdsföreningen ett måste med sitt palmhus. Sugen på en utflykt? Runt Göteborg finns flera slott värda ett besök!

Hoststaden-avdelare-2019_h.png

Höstens evenemang

Musikaler, utställningar, konserter och mycket mer. Höststaden Göteborg har evenemang för alla. När hösten närmar sig kommer vi att publicera höstiga evenemang på den här sidan och tills dess kan du läsa mer om vad som händer i vår evenemangskalender.

Hoststaden-avdelare-2019_h.png


Fler aktiviteter och evenemang i Göteborgs Stads kalendarium

I Göteborgs Stads kalendarium hittar du fler höstaktiviteter och evenemang runt om i hela staden.

Vidare till kalendariet


Hoststaden-avdelare-2019_h.png