Boka Hotel Riverton

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Hotel Riverton har 178 rum och sviter utrustade för både vila och arbete. På alla rum finns det telefon, TV, skrivbord, Wi-Fi och A/C. För längre vistelser erbjuder de även 6 stycken fullt utrustade lägenheter. Här finns också konferens – och mötes möjligheter för upp till 400 deltagare.

Glöm inte att åka upp till våning 12 och besök hotellets restaurang, View Skybar & Restaurant där du kan njuta av en god drink i baren eller något gott att äta till en spektakulär utsikt över Göta Älv och hamninloppet.

Under 2020 genofördens en en omfattande renovering av alla allmänna ytor, det byggdes en ny lobbybar, The Livingroom och hotellets eventrestaurang, Restaurant ONE har blivit totalrenoverad. 

Serenity Spa & Gym

Sedan sommaren 2020 erbjuder Hotel Riverton även ett helt nytt spa och gym. Slappna av i uppvärmda inomhuspool, njut av upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i hotellets Spa Lounge.

Riverton erbjuder tre olika bastur: aromaterapi-, hamam och torrbastu. Aromaterapibastun får din kropp att slappna av, förbättrar ditt humör och uppfriskar ditt sinne. De eteriska oljorna absorberas i blodomloppet och metaboliseras i kroppen, vilket resulterar i hälsofördelar. Samtidigt som vår hamam bastu hjälper dig att lindra stress, förbättrar din hudhälsa och bidrar till kroppsrening.

Serenity poolen är belägen under ett imponerande marmorvalv. Det är en pool med en temperatur på 38 grader, idealisk att koppla av i. Läs mer om Rivertons spa här

Reser du med bil?

Hotel Riverton erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser i deras garage bakom hotellet. I garaget finns också 3 platser för laddning av elbil med uttagstypen Mode-3, Typ-2 (Mennekes), 3-fas 32A och 3-fas 16A. Garageplatser kan endast förbokas genom att kontakta hotellet direkt. 

Kontakt

Adress: Stora Badhusgatan 26
Hållplats: Stenpiren
Telefonnummer: +4631-7501000
E-post: riverton@riverton.se
Hemsida: http://www.riverton.se/