Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Hotell Le Mat

Hotell i Jonsered strax utanför Göteborg.

Hotellet erbjuder 27 ljusa och fräscha rum. Koppla av och njut av naturen runt knuten med gångavstånd till Jonsereds trädgårdar, vandringsleder och bad i sjön Aspen, samtidigt som du snabbt och enkelt tar dig till shopping och nöjen.

Med pendeln tar det bara två minuter till Partille C och tolv minuter till Centralstationen i Göteborg.

Mountainbike-paket tillsammans med Le Mat och Pathfinder Travels

Häng med på ett tredagars mountainbike-äventyr i Jonsereds skogar med lokala guider som vuxit upp i området och kan stigarna bättre än någon annan.

Turerna är unika för den här rutten med en bra blandning av svårighetsgrad och varierad terräng. Dessa stigar är inte utmärkta i de vanliga apparna vilket gör det svårt att hitta ett bra flow i cyklingen på egen hand. Hotellet är ett cykelvänligt hotell där möjlighet att tvätta av cyklarna och låsa in dem i ett tryggt förråd finns.

I paketet ingår utöver guidningen två övernattningar på Hotell Le Mat och en lunch på Jonsereds trädgårdscafe. Hotellet ligger granne med Poppels öl och mat där en after bike kan vara ett trevligt sätt att avsluta cykeldagarna. Mer information här

Kontakt

Adress: William Gibsons väg 1 A
Hållplats: Jonsered Station
Telefonnummer: +4631 303 47 50
E-post: jonsered@lemat.se
Hemsida: https://www.lematjonsered.se/