Julen närmar sig med stormsteg och på Gunnebo pågår förberedelserna för fullt inför julens intåg. Pepparkakor ska bakas, glögg ska kokas och Kaffehus och butik ska juldekoreras. Hos oss upplever ni en ekologisk och stämningsfull jul i historisk miljö.

Jul_på_Gunnebo_slott-43_list.jpg
Årets nyheter: Tomtejakten och kransbindning för barn
I år satsar Gunnebo extra mycket på mysiga familjeaktiviteter i jul. Nytt för i år är kransbindning för barn, 20 november. Bind gemensamt med ditt barn en krans att hänga på dörren i jul. Missa inte heller att upptäcka tomtevärlden vid lantgården och tomtejakten; utmana familj och vänner att hitta flest tomtar runtom Gunnebo. Premiär för tomtejakten 8 november!

Gunnebo Julmarknad - I år ännu större
Gunnebo Julmarknad är en kär tradition för många besökare som återkommer år efter år. Bjud med familj och vänner och kom i julstämning!  Njut av glögg och pepparkakor, lyssna till julsånger och hitta klappar till hela familjen. I år har ännu fler utställare blivit inbjudna! 

Ekologisk jul i kaffehuset 
Njut av en tvårätters jullunch eller fyrarätters julmiddag inkl. dessertbord gjord på ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Givetvis erbjuds även en vegetarisk julmeny*. 3-22 december. Välkommen också att värma dig vid brasan med en adventsfika. 

Boka bord
kontakt@gunneboslott.se, tfn: 031-334 16 00
* Vänligen uppge vid bokningstillfället. Även veganska alternativ erbjuds.

Gunnebo butik 
Den 8 november juldekoreras butiken. Här hittar du klappar till hela familjen. Årets julklapp: en teaterupplevelse! Överraska någon du håller kär med teaterbiljetter till nästa års föreställning som du får fint inslaget.

Mer info
Läs mer om Jul på Gunnebo 
Följ #julpågunnebo på @gunneboslott på Instagram