Efter ett omtumlande år gläds Trädgår´n åt jul! Det är ombyggt i Bankettlokalen, som är helt anpassad med avstånd och gott om plats mellan borden. Kvällarna kommer fyllas med grymma rockdängor, sing-a-long schlagerhits, god julmat och läskande dryck – en fantastisk kväll tillsammans!

Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela sju gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.

Jakob Samuel har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var en etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.

Med gemensamma rötter i den kommersiella hårdrocken möts nu dessa två stjärnor på Trädgår´n för att tillsammans lysa upp i vintermörkret. Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera några schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och lite schlager helt enkelt.

Begränsat antal platser och ni har chansen att säkra era redan idag. Det finns möjlighet att boka egen avskild del för ditt företag eller sällskap!

Information

Här kan du läsa mer.