Regnbågsverkstad
Stora Salen kl 10.00–14.00:
Här kan du förbereda allt du behöver för en lyckad prideparad, som att tillverka banderoller och plakat, piffa din pridekostym och göra pins i regnbågens alla färger.

Meloditipset
Kafé Kåken kl 11.00, fri entré:
Upplev ett regnbågsfärgat musikquiz med normkreativa förtecken! Med kärlek och respekt som tema botaniserar vi bland musikvärldens queera godbitar. Både välkända artister och alster och nya upptäckter utlovas! Fika finns att köpa på plats. På piano: Erik Dahl Sång: Anna Rudolfsson.

Bokprat
Lilla Salen kl 12.30
Ungdomsbibliotekarien Lisu delar med sig av sina bästa boktips för både barn, unga och vuxna ur regnbågsbibblans gedigna samling.

Normkreativ sagostund
Sagorummet kl 11.30 och 13.00
Dragdrottningen som kallar sig för klubbägaren tar med de små på resor in i de normkreativa sagornas färgsprakande världar dit alla är välkomna precis som de är. Ålder: 3–6 år.

Regnbågsparaden
När plakat, kostym och pins är på plats, samlas vi i foajén och paraderar för ett jämlikt och inkluderande samhälle, där alla får leva och älska som de vill. Håll utkik på vår hemsida för mer information kring exakt tid. Vi ses under Kåkens färgglada banderoll!

Information

Här kan du läsa mer.