På grund av rådande omständigheter kan vissa konserter flyttas eller ställas in. För uppdaterad information kan du läsa på Lisebergs hemsida. 

 

Nedan listas ett antal av sommarens konserter på nöjesparkens scener, men det finns mer att vänta – kolla in Lisebergs hemsida för hela sommarens program!

Faith No More, 25 juni

Detta är alternativrockbandet från San Francisco som har varit stilbildande i flera årtionden och de har gjort sig förtjänta av titeln ”levande legender”. Sedan starten på 1970-talet har de släppt sju studioalbum och turnerat världen över. De har bland annat hits som Epic och Easy i bagaget.  
Stora Scenen

Mastodon och Graveyard, 26 juni

Det här blir den enda Sverigespelningen på turnén för detta kritikerrosade heavy metal-band.  Med deras unika sound fortsätter de med framgångarna både med studioalbum och framträdanden. Denna kväll öppnar det svenska bandet Graveyard vars välspelade och genuina rocksound lockar fans världen över.  
Stora scenen

Darin och GAMMAL, 3 juli

Svensk popfest när den är som bäst! Darin har producerat många hits genom åren, både på engelska och svenska, och nu är han högaktuell med nya singeln En säng av rosor. Popduon GAMMAL öppnar kvällen. Deras debutsingel Blommor där du står tog Sverige med storm och den följdes upp av den lika populära Sånger från förut.  
Stora Scenen

LOK och Raubtier, 8 juli

Förbered dig på två svenska hårdrocksfavoriter denna kväll! Det återförenade Göteborgsbandet LOK är tillbaka med sin unika och hårt svängande hybrid av rock, punk och metal. Kvällen inleds av Raubtier från Haparanda, aktuella med senaste plattan Överlevaren.
Stora Scenen

Gwen Stefani, 15 juli 

Som en av popkulturens stora stilikoner bjuder Gwen Stefani alltid på spektakulära shower och scenframträdanden. Hon är en trefaldig Grammy-vinnare som har uppnått global framgång som både artist och låtskrivare. 
Stora Scenen

Brad Paisley, 24 juli

I år har du chansen att se en av världens största country-stjärnor på Liseberg. Med låtar som Whiskey Lullaby, She´s Everything och Mud on the Tires har Brad Paisley gjort ett starkt musikaliskt intryck på samtiden.
Stora Scenen

Yusuf/Cat Stevens, 28 juli 

Legendaren Cat Stevens slog igenom som singer songwriter under 1970-talet. Hans fyra första album lyfte honom till höjden av musikalisk framgång och innehöll många av hans mest älskade låtar såsom Wild World och Father & Son. Numera uppträder han under namnet Yusuf/Cat Stevens och är aktuell med singeln Toy Heart.
Stora Scenen

Lukas Graham, 29 juli

Lukas Graham gjorde världssuccé 2015 med singeln 7 years som toppade listor världen över. Framgångarna har fortsatt både hemma i Danmark och internationellt med hits som Mama Said, Love Someone och You Don´t Be There. De senaste åren har bandet växt till Danmarks absoluta livefavoriter och de har flera utsålda turnéer i ryggsäcken. 
Stora Scenen

Tom Jones, 6 augusti 

Sir Tom Jones är en av få artister vars karriär tog fart i början av popmusikens framfart och som fortsätter leverera relevanta album och liveframträdanden än i dag. Under sin 50-åriga karriär har han lyckats upprätthålla sin popularitet som liveartist och har fått fantastiska recensioner för sina senaste album Long Lost Suitcase, Spirit In The Room och Praise & Blame.
Stora Scenen

Clutch, 20 augusti 

Kvartetten från Maryland hyllas av flera generationer fans för sin musik, en skön blandning av hårdrock, bluesrock och alternativ metal. Nu har de med sig ny musik i form av låtserien Weathermaker Vault Series, där den senaste singeln heter Spacegrass.
Stora Scenen

Einstürzende Neubauten, 11 september 

Dessa pionjärerna inom den industriella musikscenen är kända för att tänja gränserna för vad som är musik och ljudkonst. Deras sound föddes bland annat ur en brist på pengar, något som lett till att deras instrument bestått av upphittade och hemmagjorda objekt.
Stora Scenen