Liseberg och Ullevi ligger knappt tio minuters bilresa från hotellet. Till Göteborgs centralstation är det mindre än fem km och det finns en spårvagnshållplats med tre olika linjer 550 meter bort där du tar dig till centrum på tolv minuter.

Under våren 2019 byggs restaurangen om och i juni är den planerad att öppna. Där kommer det serveras mat med amerikansk-italienskt tema, med både frukost, lunch och middag i en härlig miljö. Den tillfälliga restaurangen tar under tiden emot en trappa upp för frukost, lunchbuffé och à la carte. 

Hotellet erbjuder också bra faciliteter för möten och konferenser i konferensavdelningen, där de arbetar med flera olika aktörer i arenan för att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

I Prioritet Serneke Arena finns även en fullstor inomhusfotbollsplan och i Skidome kan du åka skidor inomhus året runt och självklart finns uthyrning av skidor på plats. Världens största beachvolleybollarena ligger även i anslutning till byggnaden.

I området finns även stora gröna ytor och utegym samt bra tillgång till parkering.

Området Kviberg Park är ett gammalt militärområde och de vackra regementsbyggnaderna finns bevarade och står granne till Prioritet Serneke Arena. Idag är området planerat att bli Sveriges ledande idrottsområde och arenan samt de många fotbollsplanerna omkring var startskottet för dessa planer.

Kontakt

Adress: Krutvägen 2
Hållplats: Kviberg
Telefonnummer: +46313951100
E-post: reception@kvibergparkhotell.se
Hemsida: https://www.kvibergparkhotell.se