Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Lindholmen Street Food Market

Matmarknad på Lindholmen.

En levande street food market under tak med fullständiga rättigheter i gamla varvslokaler på Hisingen. Varje lördag gästas marknaden av olika restauranger, lokala bryggerier, designmarknad och mycket mer!

Street Food, eller "Gatumat" - och det är ganska exakt vad det är. Enkelt och gott, opretentiöst men med krav på kvalité och viljan att vara gatusmart kombinerad med en inbjudande attityd. Det som binder aktörerna samman är kärleken till maten, kvalitén i råvarorna och människorna som äter den! 

Konceptet bygger på samarbete och ett gemensamt intresse för streetfood. Olika aktörer såsom krogar, kockar, foodtrucks och bryggerier, med lokal förankring i och kring Göteborg, är på plats och levererar sina produkter. Det är ingen statisk uppställning på aktörerna utan det är alltid ett varierat utbud. Håll dig uppdaterad på Lindholmen Street Food Markets Facebook.

Kontakt

Adress: Anders Carlssonsgata 2
Hållplats: Lindholmen
Telefonnummer: +46 31 22 77 97
E-post: info@kooperativet.se
Hemsida: https://www.kooperativet.se/