Alla kan paddla kajak

Marstrandskajaker är noga med att visa att kajakpaddling inte handlar om hårda och riskfyllda prestationer. Istället vill de förmedla glädje och säkerhet. Att paddla kajak är roligt och något man kan göra ensam eller i större grupp. Därför välkomnar man alla kunder. Allt från ensampaddlaren till kick-offen med företaget.

Med över 100 kajaker till uthyrning, varav många byggda på plats, har man möjlighet att ta emot stora grupper. 

Uthyrning

Ring och boka gärna i förväg så ni vet att det finns kajaker att hyra ut.  Är ni en större grupp är detta extra viktigt då det tar tid att sjösätta alla kajaker och det kan vara bättre att dela upp er i mindre grupper. Betalar gör ni på plats med kort eller kontant. I hyran ingår kajak, flytväst, paddel, kapell och sjökort. Det finns tillgång till omklädningsrum (dam och herr) och toalett. Även en kortare introduktion av paddel- och räddningsteknik ingår.

Ta dig dit:

Västtrafik kör regelbundet mellan Marstrand och Göteborg med buss och tåg (byte i Ytterby). Mer information finner ni på Västtrafiks hemsida,  Den hållplats som ligger närmst Marstrandskajaker heter Danske Sten. Gå mot Marstrandsön och du ser oss på vänster sida av vägen. 

Kontakt

Adress: Södra Strandgatan 31
Telefonnummer: +46 0303 60742
E-post: info@marstrandskajaker.se
Hemsida: http://www.marstrandskajaker.se