Menyn är uppdelad i fyra delar; kallrätter, tortillas, grill och efterrätter. Alla tortillas tillverkas på plats i den egna tacomaskinen. Har man svårt att bestämma sig för dagen kan man göra det enkelt för sig och välja en av de färdigkomponerade menyerna. Då kan man till exempel få avnjuta en tacomeny med läckerheter som torsk med avokado, chili, koriander och lime. På dessertmenyn hittar man läckerheter som avocadomouss med majs, tomatillo och koriandersorbet. I den stora cocktailbaren står ett finlirat gäng som gärna delar med sig av sina speciella kunskaper av mezal och tequila.

Restaurangen kan husera små som stora sällskap i sina nya ståtliga lokaler. För privata sällskap eller event finns möjlighet att boka bord på övervåningen. Avskilt men med utsikt över hela restaurangen ovanifrån.

Kan man inte få nog av de goda tacosen, finns det att köpa med sig hem från Mercados butik. Har säljs egenproducerat varvat med varor importerade från Mexiko.

Mercado Mexico ligger ett stenkast från kulturlivet som pågår uppe vid Götaplatsen och de familjära attraktionerna Skandinavium och Liseberg. 

Kontakt

Adress: Södra Vägen 18
Hållplats: Berzeligatan
Telefonnummer: +4631 318 69 99
E-post: hola@mercadomexico.se
Hemsida: https://mercadomexico.se/