Nypremiär!

Den utsålda turnén ”Avig Maria – No more fucks to give” fortsätter även till våren och hösten 2019. Del blir en lång turné med stopp i flera städer och denna gång avslutar Mia sin resa i Göteborg på Scandinaivum med en  föreställning den 9 november och en extra föreställlning den 10 november. Dessutom blir det en tredje kväll i Scandinavium i höst, närmare bestämt den 11 november. 

- Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Manus: Mia Skäringer
Regi: Helena Bergström

Läs mer
Boka biljett
facebook.com/miaskaringer