Boka Nääs Fabriker Hotell och Restaurang

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Här hittar du rum med över fem meter i takhöjd, rum med takterrass och utsikt över sjön, badrum med samma vackra utsikt och rum som är 45 kvadratmeter stora. I kombination med vår goda mat, personalens vänliga service och en rad aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

Hotellet rymmer totalt 57 rum. Samtliga rum är försedda med sköna sängar, de absolut finaste sängkläderna i kammad egyptisk bomullsatin från Dreamsilk och handgjorda silkestäcken fyllda av mullbärssilke från White Silk. Vår lyxiga frotté och morgonrockar är från Af Swedala.

Majoriteten av rummen har utsikt mot sjön Sävelången från såväl sovrum som badrum. Alla rum har bad/dusch, TV, hårtork, strykjärn och strykbräda, minibar, kaffe-/tekokare, kassaskåp och trådlöst nätverk. Alla badrum är även rustade med ”tv- och radioljud”. Samtliga rum är rök- och djurfria.

Som hotellgäst har du fri tillgång till hotellets sjöbastu och gym. Båt och kanoter går att hyra till en mindre kostnad. Passa även på att ta ett dopp i sjön, precis utanför hotellet.

Restaurangen stoltserar med en vacker glasveranda mot sjön och stora ytor som låter sig delas upp med textilier från taket. Restaurangen och köket är liksom hotellet specialbyggt i varje detalj.

Hotellet har gratis parkering.

Kontakt

Adress: Spinnerivägen 1
Telefonnummer: +4631 799 63 00
E-post: hotell@naasfabriker.se
Hemsida: http://www.naasfabriker.se/

strax-utanför-block-floda.jpg