Steak NCheese – öppet nu

Det här nya stället i Kville saluhall är precis vad det låter som – ett paradis för den som gillar kött och ost. På menyn finns nybakade baguetter och briochebröd med fyllningar som pulled pork, högrev och kycklingfilé.

Gustaf Dalénsgatan 2

Mahiki - Öppet nu

Honolulu är här! Med tiki-möbler, drinkar gjorda på färsk frukt och dans natten lång kommer du inte närmre Hawaii på den här sidan jordklotet. Styr kosan mot innerstan och Mahiki! 

Södra Larmgatan 2

Swedish Taste - Öppet nu

De kulturmärkta källarvalven under varuhuset NK är från 1700-talet, och har genomgått en tvåårig restaurering för att kunna inhysa Magnus Lindströms berömda restaurangkoncept Swedish Taste. Utöver restaurang hittar du också en saluhall, ostron- och champagnebar och exklusiv gourmetkasse med råvaror från menyn.

Östra Hamngatan 42 (NK-huset, Nedre plan)

Restaurang Olivia 

Den norska restauranggruppen Olivia kombinerar klassiska italienska smaker med riktigt bra råvaror och lekfulla kockar. Det är deras första restaurang i Sverige.

Kungsportsavenyen 1 

Restaurang Koks - Öppet nu

Det händer mycket i Vasastan och i Koks får området en restaurang med fokus på det nordiska köket och en rejäl dos inspiration från svensk husmanskost. Öppet både för lunch och middag. 

Vasagatan 9

Grano - Öppet nu

På Grano tar hyllade stjärnkocken Thomas Sjögren pizza till nya nivåer. Dagtid serveras frukost, kaffe och matiga luncher, och framåt kvällen erbjuds drinkar och pizza. 

Vasagatan 32

Bar la Lune - Öppet nu

Stimmigt, Paris-igt och smakfullt. Med fingertoppskänsla i råvaror och vinutbud lyser La Lune sannerligen upp Göteborgs vinbarshimmel. Ett mindre antal platser finns att boka, annars gäller det att knö sig in där det går! 

Vasa Kyrkogata 1

Koizen - Öppet nu

Koizen är en Chef’s choice-upplevelse som bygger på relationen och förtroendet mellan kocken och gästen när en noggrant utvald sushimeny om cirka 15 rätter presenteras under en 2 timmar lång upplevelse

Aschebergsgatan 26